Testimonials Archives - The Digital Club

Jan Zoutman:

On december 13th, 2012, posted in: Testimonials by Reageren uitgeschakeld

Het concept is door ons aangeschaft omdat wij bij Ijsselmeervogels nog geen analysepakket hadden. Na meerdere demonstraties van verschillende aanbieders hebben wij gekozen voor TDC, omdat we nu alle informatie in 1 pakket hebben. Het belangrijkste voor ons is het videoanalyse systeem. Omdat er ook een spelersvolgsysteem in zit kunnen we alles op spelersniveau bijhouden...

read more

Paul van Lith (ADO Den Haag):

On december 13th, 2012, posted in: Testimonials by Reageren uitgeschakeld

Het TDC concept is door ons aangeschaft omdat het een compleet systeem is voor het spelersvolgsysteem, de videoanalyse en de medische verslaglegging. Doordat ADO Den Haag met TDC werkt, kunnen wij spelers door de jaren heen digitaal volgen. Wij kunnen alle gespeelde wedstrijd vastleggen, analyseren en goede rapporten en verslagen van onze spelers maken.

read more

Fons Groenendijk:

On december 10th, 2012, posted in: Testimonials by 0 Comment

  Ik heb in de opleiding en/of in mijn werk kennis gemaakt/gewerkt met andere video analysepakketten. Deze zijn over het algemeen goed te gebruiken, maar TDC is op dat gebied veel uitgebreider. Het concept is ook niet alleen gericht op videoanalyse, maar biedt veel meer functionaliteit.

read more

Raymond Atteveld:

On december 10th, 2012, posted in: Testimonials by 0 Comment

  TDC is een soort Office pakket met alle onderdelen bijeen, geen enkel pakket biedt dit. Met het TDC systeem kun je trainingen en wedstrijden goed plannen. Gegevens uit het pakket kunnen worden gebruikt voor onze gesprekken met spelers/staf. Het maken van een training wordt door TDC vergemakkelijkt door de aanwezige database met sessies. Hierdoor..

read more