Nieuws Archives - The Digital Club

26-11-2012 Wat zijn de mogelijkheden met een geanalyseerde wedstrijd?

On december 11th, 2012, posted in: Nieuws by Reageren uitgeschakeld

De wedstrijd is gespeeld, u wilt alle acties nog eens doornemen om uw team beter te maken. Alle acties in de gespeelde wedstrijd die u van belang vindt, zijn in te voeren in het TDC-systeem, bijvoorbeeld d.m.v. camerabeelden. In de laatste nieuwsblog lieten wij u al diverse opties van onze wedstrijdmodule zien, die u kunnen..

read more

19-11-2012 Steeds een kort demofilmpje van een paar minuten!

On november 27th, 2012, posted in: Nieuws by 0 Comment

The Digital Club biedt u zes modules, namelijk de management module, de sportmodule, de wedstrijd module, de medische module, de scoutingmodule en de admin module. Wij willen u graag laten zien wat u allemaal met deze modules kunt doen.  Daarom behandelen we in deze nieuwsrubriek steeds een aantal onderdelen van de modules in een kort demofilmpje..

read more

25-10-2012 Selection of the 2012 exhibitors of Leaders in Performance.

On november 27th, 2012, posted in: Nieuws by 0 Comment

Mooi stukje op de Leaders in Performance site: “Exhibitors are hand picked according to their leading edge performance related services to the sports industry and have been invited to showcase their services to over 350 delegates attending Leaders in Performance. Here is a selection of the 2012 exhibitors…” The Digital Club is bovenaan de lijst..

read more

15-10-2012 Leaders in Performance was een groot succes!

On november 27th, 2012, posted in: Nieuws by 0 Comment

Natuurlijk is het een eer voor elke sportorganisatie om uitgenodigd te worden voor dit exclusieve evenement. Te midden van de duizend genodigden, bestaande uit de groten der aarde in de sport (topmannen van clubs, leagues, federaties en grote merknamen) had The Digital Club haar eigen stand. Het evenement was heel goed georganiseerd: alles – van..

read more

05-10-2012 Leaders in Performance!

On november 27th, 2012, posted in: Nieuws by 0 Comment

Uitgenodigd worden voor Leaders in Performance  is de kroon op het werk voor elke organisatie die zich bezighoudt met sport. Voor ’s werelds meest exclusieve voetbalconferentie zijn 1000 personen uitgenodigd die stuk voor stuk een unieke bijdrage hebben geleverd aan deze sport, ( topmannen van clubs, leagues, federaties en grote merknamen) om hun visie met..

read more