Testimonials

20100603085721-Raymond_Atteveld-1024x963Raymond Atteveld:

TDC is een soort Office pakket met alle onderdelen bijeen, geen enkel pakket biedt dit.

Met het TDC systeem kun je trainingen en wedstrijden goed plannen. Gegevens uit het pakket kunnen worden gebruikt voor onze gesprekken met spelers/staf. Het maken van een training wordt door TDC vergemakkelijkt door de aanwezige database met sessies. Hierdoor weten de coaches dat de trainingsvormen geschikt zijn voor onze spelers en wordt er optimaal ontwikkeld.

 

 

0a6e4666-19e3-4b65-83e1-7a3fc565bd00_0910-PSVWIL2pers4682Fons Groenendijk:

Ik heb in de opleiding en/of in mijn werk kennis gemaakt/gewerkt met andere video analysepakketten. Deze zijn over het algemeen goed te gebruiken, maar TDC is op dat gebied veel uitgebreider. Het concept is ook niet alleen gericht op videoanalyse, maar biedt veel meer functionaliteit.

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPaul van Lith (ADO Den Haag):

Het TDC concept is door ons aangeschaft omdat het een compleet systeem is voor het spelersvolgsysteem, de videoanalyse en de medische verslaglegging. Doordat ADO Den Haag met TDC werkt, kunnen wij spelers door de jaren heen digitaal volgen. Wij kunnen alle gespeelde wedstrijd vastleggen, analyseren en goede rapporten en verslagen van onze spelers maken.

 

 

 

20090808101123-hfc_haarlem_jan_zoutmanJan Zoutman:

Het concept is door ons aangeschaft omdat wij bij Ijsselmeervogels nog geen analysepakket hadden. Na meerdere demonstraties van verschillende aanbieders hebben wij gekozen voor TDC, omdat we nu alle informatie in 1 pakket hebben. Het belangrijkste voor ons is het videoanalyse systeem. Omdat er ook een spelersvolgsysteem in zit kunnen we alles op spelersniveau bijhouden. Er zit een geautomatiseerde periodisering is, wat voor ons een fantastisch hulpmiddel is. Als ik TDC vergelijk met andere systemen, dan valt mij op dat TDC simpel in gebruik is en veel meer functionaliteiten biedt.