TDC Pro

Een modulair concept waarin alle gegevens van een speler op een centraal systeem worden verzameld. Alle videobeelden, evaluatierapporten, medische gegevens, contractgegevens, en bijvoorbeeld test en traininggegevens van een speler zijn zo met een muisklik beschikbaar.

De Technisch Directeur, het Hoofd Jeugdopleiding en de Fysiotherapeut hebben door de veelvoud van vastleggingen van een speler meer inzicht in zijn prestaties, zijn blessureverloop en waarde voor het team.

Door iedereen binnen een club te laten werken met één centrale database is het mogelijk om met één druk op de knop alle informatie van uw speler op te halen, te analyseren en zo nodig aanpassingen aan te brengen. De verzamelde informatie kan dan worden gebruikt om de prestaties van de speler te verbeteren.

TDC Pro biedt u een zeer professioneel pakket met een diversiteit aan modules. Dit zal de prestaties van uw spelers direct verbeteren. Wij laten u tijdens een demo graag zien dat door aantoonbare efficiencyverbetering en diverse besparingen, de kosten van aanschaf van dit concept nagenoeg nihil zijn.

Wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via de mail of u kunt bellen naar telefoonnummer: