TDC Club

Heeft uw amateurvereniging ook te maken met teruglopende inschrijvingen van jeugdleden?

Spelen uw trainers voldoende in op de behoefte van de jeugd om gebruik te maken van videobeelden op social media?

 

Onze applicatie biedt u een platform waarin op sportgebied alles van een speler binnen de vereniging kan worden vastgelegd.

Wij spelen goed in op de wensen van amateurverenigingen. Zij maken gebruik van de volgende modules: Management, Sport, Wedstrijd en Admin. Door meerdere licenties af te nemen zal de samenwerking tussen de trainers op korte termijn zichtbaar verbeteren. Uw club krijgt een ware kwaliteitsinjectie!

Zo biedt onze applicatie de mogelijkheid met elkaar samen te werken, doordat iedereen gebruik maakt van de clubserver die door TDC wordt gehost. De TDC software is gemakkelijk in het gebruik, goedkoop en zeer effectief voor spelers, trainers en clubs.

Tevens zijn er mogelijkheden om videobeelden beschikbaar te maken voor de social media, zoals Facebook, Youtube, Hyves en niet te vergeten je Iphone, Ipad of een Android toestel. Evalueren van acties op het veld krijgt zo een nieuwe dimensie. Spelers vinden dit fantastisch, hun betrokkenheid (en die van hun ouders) bij de club wordt enorm gestimuleerd.
Wij laten u tijdens een demo graag zien dat door aantoonbare efficiencyverbetering en diverse besparingen de aanschafkosten van dit concept nagenoeg nihil zijn.

Wilt u graag meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op. Dit kan via de  mail of u kunt bellen met telefoonnummer: