Over Ons

 

Iedereen werkzaam  binnen een sportorganisatie, heeft wel bepaalde  ideeën over hoe het verzamelen, beheren en verstrekken van informatie binnen die organisatie zou kunnen worden verbeterd.  Een trainer bijvoorbeeld, zou graag zijn administratie bijhouden binnen één systeem en tegelijkertijd zijn training data beheren en wedstrijdanalyse  uitvoeren binnen datzelfde systeem. De medische staf zou graag alle medische gegevens omtrent een speler centraal opgeslagen zien binnen één pakket. Een scout wil alle relevante informatie over een speler, zij het in tekst, cijfers of videobeelden, toevoegen aan het bestand van die speler, zodat hij die informatie te allen tijde met een simpele muisklik kan terughalen. En uiteraard heeft het management ook haar eigen wensen.

Ons doel is het tegemoetkomen aan de wensen van alle afdelingen binnen een club of bond, door middel van één simpel softwaresysteem. Geadviseerd en bijgestaan door personen die stuk voor stuk hun sporen hebben verdiend in de sportwereld, hebben wij daarom The Digital club gecreëerd.

The Digital Club ontwikkelt software voor sportclubs en bonden, maar ook voor de individuele trainer. Ons pakket verzamelt binnen uw organisatie aanwezige informatie op een gebruikersvriendelijke manier. Deze informatie wordt centraal opgeslagen en vervolgens beschikbaar  gesteld aan de juiste personen. Hierdoor zal uw club of bond beter gaan functioneren; de efficiency binnen uw bedrijf wordt vergroot, en de kwaliteit van alle betrokken personen stijgt zichtbaar.