Natuurlijk is het een eer voor elke sportorganisatie om uitgenodigd te worden voor dit exclusieve evenement. Te midden van de duizend genodigden, bestaande uit de groten der aarde in de sport (topmannen van clubs, leagues, federaties en grote merknamen) had The Digital Club haar eigen stand. Het evenement was heel goed georganiseerd: alles – van de workshops tot en met de catering – was tot in de puntjes verzorgd.
Niet zonder trots kunnen we zeggen dat onze stand heel veel bezoekers trok, die onze folders doornamen, een demonstratie wilden hebben en een praatje wilden maken. Het waren twee inspirerende dagen in Engeland, waarbij we als organisatie veel van onszelf hebben kunnen laten zien, veelbelovende nieuwe contacten hebben opgedaan en bovenal weer veel hebben geleerd.
Zoals Nick Cooper het zegt: “het leuke van Leaders in Performance is dat organisaties die elkaar anders misschien niet snel zouden ontmoeten, hier de kans krijgen van elkaar te leren en te kijken wat ze voor elkaar kunnen betekenen. Tenslotte willen we allemaal hetzelfde: een bijdrage leveren aan onze gezamenlijke passie: de sport.”’
Voor interessante topics en discussies voor sportliefhebbers: volg ons ook op Facebook en Twitter!

About the Author


[top]
Leave a Reply